Καταχωρήθηκε Γνωστοποιήθηκε Σε εξέλιξη Απαντήθηκε Κλειστό Στο αρχείο

Γενική κατηγορία αιτημάτων Ράμπα καθέλκυσης σκαφών στο λιμανάκι.

#189
Καταχωρήθηκε
Αναρτήθηκε πριν 2 χρόνια

Περιγραφή αιτήματος:

Αγαπητοί φίλοι,
Με μεγαλο ενθουσιασμό επισκευτήκαμε χθές την Αγία Νάπα με το σκάφος μας για να περάσουμε όμορφα με φίλους που είχαν καταλύσει σε ξενοδοχεία της περιοχής. Ο ενθουσιασμός σύντομα μετατράπηκε σε αγωνία και εκνευρισμό.
Συγκεκριμένα, ενώ υπάρχει η ράμπα για καθελκυση σκαφών δεν υπάρχει χώρος για να γυρίσει το σκάφος με το αυτοκίνητο, ούτως ώστε να προσεγγίσει την ράμπα όπισθεν. Αποτέλεσμα τούτου ήταν να αναγκαστούμε να πραγματοποιήσουμε όπισθεν από 200 μέτρα μακριά. Αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό για ένα σκάφος 23 πόδια με αυτοκίνητα δεξια - αριστερά σε πορεία μη ευθεία. Ο χώρος εκεί έχει μετατραπεί σε εύκολο χώρο στάθμευσης για τον οποιοδήποτε, αγνοόντας την λειτουργικότητα του χώρου.
Παλαιότερα η όπισθεν γινόταν από το σημείο προσβασής στην πλατεία όμως έχει τοποθετηθεί μπάρα, αποκλείωντας αυτήν την επιλογή.
Μια επιλογή θα ήταν, να τοποθετηθεί ανάλογη μπάρα στον χώρο, η οποια θα απέτρεπε την ανεξελεκτη πρόσβαση και να σηματοδοτηθεί ένα μέρος του χώρου για να υποβοηθείται η διαδικασία. Η προσβασή στον χώρο θα μπορουσε να γίνεται με sms ή με παραχώρηση κάρτας από τον Δήμο, προς τους ενδιαφερόμενους.
Πάντως είναι κάτι πρέπει να δεί ο Δήμος ούτως ώστε ο χώρος να εξυπηρετήσει τον σκοπό του.
Παλαιόταιρα θυμάμαι είχε μετατραπεί ο χώρος σε ελεύθερο καρνάγιο από κατεστραμένα σκάφη. Από ότι έχω προσέξει, αυτά έχουν μετακινηθεί και έχει καθαρίσει ο χώρος.

Σας ευχαριστώ

Τοποθεσία:

Μονοπέτρας, Αγ. Νάπα, Κύπρος

Πορεία Αιτήματος

Καταχωρήθηκε

Καταχωρήθηκε

πριν 2 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Petrides

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Γενική κατηγορία αιτημάτων