Καταχωρήθηκε Γνωστοποιήθηκε Σε εξέλιξη Απαντήθηκε Κλειστό Στο αρχείο

Συντηρήσεις - Επιδιορθώσεις Παλιό ταχυδρομείο - Χώρος Στάθμευσης

#78
Απαντήθηκε
Αναρτήθηκε πριν 6 χρόνια

Περιγραφή αιτήματος:

Καταρχάς να σας συγχαρώ για τις ηλεκτρονικές καινοτομίες του δήμου μας. Θα ήθελα να θίξω το θέμα με το παλιό ταχυδρομείο και χώρος στάθμευσης στο κέντρο της Αγίας Νάπας. Έχει αφεθεί στο έλεος του θεού και αποτελεί μια μεγάλη παραφωνία στην περιοχή που υποφέρει από υποβάθμιση. Το παλιό ταχυδρομείο έχει γίνει ερείπιο, εγκαταλειμμένο στο χρόνο, όλοι οι κήποι ξεράθηκαν, πήγε να γίνει μια παρέμβαση με γραφίτη, αλλά τελικά τόνωσε την εγκατάλειψη. Στο χώρο στάθμευσης, ειδικά την νύκτα φοβάσαι να περπατήσεις, χαμηλός ως και ανύπαρκτος φωτισμός, σκοτεινοί μαύροι τοίχοι κ.τ.λ.
Ακουστικέ ότι μπορεί σε βάθος χρόνου να γίνει κάτι σε σχέση με σχολή πανεπιστημίου, αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα ο Δήμος οφείλει να συντηρήσει άμεσα το χώρο αυτό. Χαλάστε το παλιό κτήριο του ταχυδρομείου, κάντε το ένα υπαίθριο κήπο με παγκάκια (έχει και υπέροχη θέα) ή για μικρές εκδηλώσεις … συντηρήστε τις πέργολες, τους κήπους που κάποτε ήταν καταπράσινοι και ανθισμένοι. Τουλάχιστο μπογιατίστε το απέξω να μην φαίνεται σαν ερείπιο.
Ευχαριστώ
Θωμάς

Τοποθεσία:

Δημήτρη Λιπέρτη, Αγ. Νάπα, Κύπρος

Πορεία Αιτήματος

Καταχωρήθηκε

Καταχωρήθηκε

πριν 6 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Θωμάς

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Συντηρήσεις - Επιδιορθώσεις

Γνωστοποιήθηκε

Γνωστοποιήθηκε

πριν 6 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Διαχειριστής

Tο αίτημα σας γνωστοποιήθηκε και διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες Υπηρεσία Καθαριότητας, Τεχνικές Υπηρεσίες και Γραφείο Δημάρχου για απόψεις.

Απαντήθηκε

Απαντήθηκε

πριν 6 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Διαχειριστής

Ο χώρος στην οροφή του πολυώροφου χώρου στάθμευσης έχει προγραμματιστεί να αναβαθμιστεί άμεσα από τα συνεργεία του Δήμου