Καταχωρήθηκε Γνωστοποιήθηκε Σε εξέλιξη Απαντήθηκε Κλειστό Στο αρχείο

Τροχονομία Εξώδικο προστιμο

#82
Κλειστό
Αναρτήθηκε πριν 6 χρόνια

Περιγραφή αιτήματος:

Στις 3/7/17 επισκευθηκαμε η οικογενεια μου και ακομα δυο φιλικές μας οικογένειες το εςτιατοριο Hokkaido στον δήμο σας. Ηταν αδύνατο να βρούμε χωρο στάθμευσης οποτε σταθμευσαμε σε παρακείμενο μη πολυσύχναστο δρομο. Γυρο στις 11μμ φεύγοντας συναντήσαμε τον αστυφύλακα PC3614 να τοποθετεί στο αυτοκινητο μας οπως και σε όλα τα γυρο αυτοκίνητα, εξώδικο πρόστιμο ύψους 85 € και με αγενή τροπο μας υποδείξε ποσο παράνομα είχαμε σταθμεύσει. Θεωρώ πως ειναι Απαραδεχτο να δίνετε άδειες ως δημος σε διαφορα υποστατικά τα οποία προσελκύουν αρκετό κόσμο χωρις να υπάρχει και ο ανάλογος χώρος στάθμευσης ιδιαίτερα έφοσον κυκλοφορεί αστυνομία μοιράζοντας κλήσεις μερα και νυχτα σε κεντρικούς αλλα και μη κεντρικούς δρόμους!!!! Αμφιβάλλω εαν επιστρέψουμε συντομα για οποιασδήποτε μορφής διασκέδασης στο δήμο σας υπό αυτές τις συνθήκες!

Τοποθεσία:

Αγίας Μαύρης, Αγ. Νάπα, Κύπρος

Πορεία Αιτήματος

Καταχωρήθηκε

Καταχωρήθηκε

πριν 6 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Nicoletta zakou

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Τροχονομία - Αστυνομία

Γνωστοποιήθηκε

Γνωστοποιήθηκε

πριν 6 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Διαχειριστής

Το αίτημα σας γνωστοποιήθηκε και διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες Τροχονομική Υπηρεσία και Τεχνικές Υπηρεσίες για απόψεις.

Κλειστό

Κλειστό

πριν 6 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Διαχειριστής

Το εξώδικο το οποίο καλείστε να πληρώσετε δεν αφορά καταγγελίες από την τροχονομία του Δήμου αλλά από το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομίας Κύπρου. Επίσης υπάρχουν στην περιοχή Δημόσιοι Χώροι Στάθμευσης μόλις 100 μέτρα από το αναφερόμενο εστιατόριο που θα μπορούσατε να σταθμεύσετε χωρίς κανένα πρόβλημα.