Καταχωρήθηκε Γνωστοποιήθηκε Σε εξέλιξη Απαντήθηκε Κλειστό Στο αρχείο

Τροχονομία Μαιμού σε λεωφορείο OSEA - GOYMENOS

#96
Κλειστό
Αναρτήθηκε πριν 6 χρόνια

Περιγραφή αιτήματος:

Σήμερα 8/8/2017 και η ώρα 12:20 στην στάση μπροστά απο την κεντρική πλατεία στην στάση των λεωφορείων, έγινε κάτι το οποίο δηλώνει τον ξεπεσμό ορισμένων ανθρώπων και δικαιολογεί την κατάσταση παρακμής που επικρατεί στην Αγία Νάπα.

Δεν είναι δυνατόν κύριοι υπεύθυνοι του ΟΣΕΑ και του δήμου Αγίας Νάπας να μην αντιλαβάνεστε οτι η συμπεριφορά του πιό απλού και γενικότερα οποιουδήποτε κατέχει μία θέση με άμεση σχέση τον τουρισμό, είναι άρικτά συνδεδεμένη με την γενικότερη εικόνα που θα αποκομίσει κάποιος απο τις διακοπές του στην περιοχή.
Ένα αρνητικό, όπως και να το κάνουμε χτυπάει περισσότερο απο 100 θετικά στοιχεία.

Όπως προανέφερα, αμέσως μετά την συγκεκριμένη στάση υπάρχει διάβαση πεζών. Στην συγκεκριμένη διάβαση περίμενε μια μάνα με το παιδί της για να περάσει. Την στιγμή που το λεωφορείο έβγαινε απο την στάση, η γυναίκα έβαζε πόδι στην διάβαση για να περάσει και τρόμαξε βλέπωντας το λεωφορείο στα δεξιά της. Εκείνη την ώρα ο πίθηκος που το οδηγούσε αντί να σταματήσει και να την αφήσει να περάσει συνέχισε την πορεία του. Πιθανόν να έλεγξε πρώτα αν είναι sexy και μετά να σταματήσει.
Στην Διάβαση όλα αυτά. Στο κέντρο της Αγία Νάπας.
Μάλιστα, ένας οδηγός που τον ενημέρωσε οτι εκεί είναι διάβαση παρέλαβε το υψωμένο δάχτυλο σαν δώρο. Ρωτώντας σε καταστηματάρχη της περιοχής για το πού μπορώ να κάνω καταγγελία με ενημέρωσε ότι θα πρέπει να πάρω στον OSEA ή να το γράψω σε αυτήν την σελίδα, αλλά δεν θα γίνει τίποτα.
Έστειλα μύνημα στον OSEA το γράφω και εδώ.
Αν θέλετε επιληφθέιτε του θέματος. Διαφορετικά μην παραπονεθείτε που δεν θα έρχονται οικογένειες.

Τοποθεσία:

πλατεία Αγίας Νάπας

Πορεία Αιτήματος

Καταχωρήθηκε

Καταχωρήθηκε

πριν 6 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Ανώνυμος Χρήστης

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Τροχονομία - Αστυνομία

Γνωστοποιήθηκε

Γνωστοποιήθηκε

πριν 6 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Διαχειριστής

Το παράπονο σας γνωστοποιήθηκε στις υπηρεσίες του Δήμου

Κλειστό

Κλειστό

πριν 6 χρόνια

Δημιουργήθηκε από: Διαχειριστής

Για το ανωτέρω παράπονο υπεύθυνος είναι ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Επαρχίας Αμμοχώστου (ΟΣΕΑ) και όχι o Δήμος Αγίας Νάπας